041 617 958
nasa zgodba oma

NAŠA ZGODBA

…Drage mamice in očki…
naš Servis OMA…je tu zato.., da boste v svoji najlepši vlogi, ki Vam je bila dodeljena…v vlogi mamice in očka…uživali še bolj…

Ustanovljen je bil…že pred desetimi leti, da Vam ponudi kar si zaslužite – roko in pomoč postati še boljši…tako starši, kot ljudje..

Zaslužite si, da Vam nekdo preda znanje, ki si ga je preko teorije in predvsem prakse…nabiral več desetletij.., delal napake in jih drago plačeval.., zaslužite si.., da se resnično poistovetite s svojo novo vlogo.., da se sprostite.., da nadgradite samozavest…z novimi prijemi in znanji, ki bodo osrečila Vas in najvažnejše…Vašega najmlajšega člana družine..

…Zaslužite si…da je porodniški dopust…res dopust in čas.., ki se ga boste spominjale z največjim veseljem in ko boste nekoč pogledale nazaj…da boste tako, kot večina mamic…lahko rekle:« Vodne Igrarije so bile daleč najboljša investicija in najlepši čas v celem porodniškem dopustu!«

…Zato smo tu. Z Vami. Z nasveti…z nasmehi…kritiko, če je potrebno.., vzgledom…idejami…pesmicami…igricami..itd..

Z Vami smo, ko ste zdravi…a tudi, ko ste bolni. Z Vami smo ob dilemah in malih vsakdanjih zmagah..

…Z Vami smo ob prvi diplomici…najvažnejši – življenjski…in največkrat prvem posebnem trenutku…«vrnitvi v svoj prvi dom« – v vodo…in tudi pod njo.., spontano…z nasmeškom na obrazu…:)

…In Hvala vsem.., ki ste z nami.., hvala za vse nasmeške, kremženja, strahove, veselje, špricanja, jok, polulane pleničke, take in drugačne izzive…itd..

…Hvala vam…da lahko živim svojo življenjsko vizijo.., kajti Vi ste OMINA DRUŽINA…moje poslanstvo in moja vizija…DOBRODOŠLI..

OMINA EKIPA

Valerija Oblak
VALERIJA OBLAK

VALERIJA OBLAK

Od leta 2018 sem tudi učiteljica plavanja malih junakov pri Servis Oma. Na samem začetku se pri Servis Oma pomagala kot fotografinja družinskih Igrarij, ter Igrarij za dojenčke.., ter na splošno podpora pri Igrarijah. Samo delo me je začelo izpopolnjevati in začutila sem, da moram svoje znanje samo še nadgraditi na Fakulteti za šport. Rada se izoblikujem in izpopolnjujem na osebnem kot na profesionalnem področju. Sem zelo športno – aktivna oseba, saj mi šport predstavlja zelo pomembno panogo v mojem življenju oz. spoznavanje osebnosti. Rada hodim v hribe, saj tam najdem svoj mir in seveda ideje za kratkoročne in dolgoročne cilje v svojem življenju.

Rada tudi kolesarim, saj mi kolo predstavlja neki balance (ravnovesje) skozi vsakdanje poti. O mojih športih bi lahko še veliko naštevala, pa mogoče o tem kdaj drugič.

Otroci me navdihujejo praktično že kar nekaj let, saj sem z njimi vsakodnevno povezana. Nekaj časa sem imela tudi privatno varstvo na domu, kjer me je samo delo še bolj navdihovalo. Sem zelo aktivna in atraktivna oseba saj se rada lotim veliko različnih stvari in se ne bojim novih izzivov.

In vedno si zapolnite eno: »ne moremo pripraviti prihodnosti za otroke, lahko pa otroke pripravimo na prihodnost«.

TJAŠA KOVAČ

Sem Tjaša , po poklicu vzgojiteljica in hkrati učiteljica plavanja nadobudnih plavalnih junakov pri Servis Oma, s katerim tako ali drugače sodelujem že skoraj desetletje, z izjemo časa mojega raziskovanja in nadgradnje v Ameriki, kot varuhinja.
Sem izredno aktivna oseba, ki rada preživi sončne dneve v naravi ali hribih. Vedno sem v pogonu in rada se lotevam novih izzivov, tako na profesionalnem kot na osebnem nivoju. Poleg tega, da sem že od srednje šole v nenehnem stiku z malimi in velikimi nadobudneži, se rada sprostim s kakšno dobro knjigo, filmom ali sestavljanjem puzzel. V zadnjem letu svoj čas prav tako namenjam zaključevanju magistrskega študija na Pedagoški fakulteti v Ljubljani.

“Povej mi in bom pozabil, pokaži mi in si bom zapomnil, vključi me in bom razumel.” – moto, ki se ga držim tako v zasebnem življenju, kot pri učenju plavanja.

Veselim se Vas spoznati 😉

Tjaša

Tjaša Kovač
TJAŠA KOVAČ
Tomaž oma
TOMAŽ OBLAK

TOMAŽ OBLAK

…Sem Tomaž, po poklicu za enkrat še pomočnik vzgojitelja, a končujem študij na Pedagoški fakulteti v Kopru.., kot tudi izobraževanje za učitelja plavanja. Delo z otroki me veseli že od nekdaj, sploh pa zelo rad delam v športnih vodah. Z malčki naravnost uživam in tudi opazujem njihov neverjetno hiter napredek.

Sem zelo aktivna oseba in veliko časa rad preživim v naravi in se ukvarjam z najrazličnejšimi športi.

Veselim se srečanja z Vami!

Tomaž

Bogat si, ko imaš nekaj, kar ne moreš kupiti z denarjem..:)